Élet & Sport motivációs előadás ⋆ Victory éremakasztó

I. Élet & Sport motivációs előadás (Szeged, 2016. április 30.)

I. Élet & Sport motivációs előadás (Szeged, 2016. április 30.)

Hagyományteremtő rendezvényünk célja, előadóink segítségével, élet és sport között olyan párhuzamokat megmutatni, amelyek motiválóan hatnak ránk, amitől jobbá válunk, amitől boldogabbak, teljesebbek leszünk.

Sportnak számos jótékony hatását ismerjük, mind lelkileg, mint testileg, de a belefektetett munka által, saját korlátaink átlépésével az életünkhöz való hozzáállásunk is pozitívan képes javulni. Nőnek az elvárások, újabb motivációkat, ösztönző erőket találunk magunkban. Ez segít abban, hogy fejlődjünk! Ez jó! De hogyan tartsuk fent ezeket? Hogyan gazdálkodjunk velük? Mi a következő lépés, ha megrekedtünk?
Ezekre a kérdésekre szeretnénk neked válaszokat adni.

Első előadónk nagy örömmel vállalta el felkérésünket. Személyénél méltóbbat nem is találhattunk volna, ő a világ egyik legjobb ultrafutónője, Dr. Lubics Szilvia, aki nem mellesleg három gyermek édesanyja.
Szilvi a kitartásról, az időgazdálkodásról, a kudarcok kezelésről tartott nekünk előadást saját példáin keresztül bemutatva azokat.

Az előadásról és közönségtalálkozóról készült képeket itt tudod megtekinteni:

https://goo.gl/ftXOoX

A jövőbeli eseményeinkről értesülhetsz, ha követsz bennünket a facebookon!

 

Kérdésed akadt? Keress rá weboldalunkon, vagy tekintsd meg "Segítség" nevű menüpontokat, ahol a leggyakrabban feltett kérdéseket, és azok válaszait találod.

Kövess minket

Ne maradj le semmiről! Legfrissebb közleményeinkről, akcióinkról közösségi oldalainkon olvashatsz.

Elérhetőségek

Alanyi adó mentesek vagyunk (AM) így a honlapunkon feltüntetett árak a vétel árak, melyhez már csak a futár és a csomagolás költsége adódik hozzá! Kérdés vagy probléma esetén bátran keress fel bennünket valamely elérhetőségünkön.

Victory éremakasztó
Üzemeltető: Tóth Szabolcs E.V.
Adószám: 66799223-1-26
Email: info(kukac)eremakaszto.hu
Telefon: +3630/649-6664

Back to Top