Éremakasztók | Minőségi Alapanyag | Stílusos Design | Gyors Kivitelezés és Szállítás

Posted by Renáta Tóth

Sportoló ismerősödnek, családtagodnak közeledik a születésnapja, és te valami igazán ütős ajándékkal akarod meglepni?

Vagy te vagy valamelyik sportág szerelmese és otthon egyre csak gyűlnek az érmeid valahol a fiókban, vagy a gázcsőre, kilincsre, fogasra felakasztva ne adj isten egy üveggömbbe halmozva?

Ha jól visszagondolsz, már hallottál valamilyen éremakasztó "dologról" a Facebookon böngészve vagy youtube videó nézése közben egy reklám blokkban.

Gyors rákeresel a google-n az éremakasztó szóra és ráklikkelsz az első találatra.

Bejön a honlap www.eremakaszto.hu gyors átfutod, megnézed a kategóriákat, kipróbálod, játszol egy kicsit az egyedi éremakasztó tervezővel, mely során 5 perc alatt "össze is klikkelted" az általad kitalált dizájnt.
Majd beteszed a kosárba és megrendeled!

Aztán 3 klikk és már ki is fizetted online az éremakasztót, így a megrendelési folyamat lezárult és kezdetét veszi az izgalmas gyártási folyamat.

A honlapunk össze van kötve a gyártósorral, így amint megrendelted az éremakasztót annak digitális rajza bekerül a nagy teljesítményű lézervágó gyártási sorába, melyet követően az esetek 90%-ban már a megrendelés napján kivágásra kerül az éremakasztó egy hatalmas szupersima és csillogó acéllemezből.

Mindezt tesszük azért, hogy a futár már másnap korán reggel, mikor még a kakas sem kukorékolt már be is pakolhassa a csomagot a furgonjába és szállítsa a megadott címre.

A gondosan minden tartozékával becsomagolt éremakasztó átvételét követően már nincs más hátra, mint átadni ajándékként vagy felfúrni a saját faladra.

Végezetül pedig a csillogó érmeiddel feldíszített zsír új éremakasztóddal készítesz egy szelfit, amit nagy büszkén posztolsz ki a közösségi oldalaidra (facebook, instagram) az #éremakasztó #éremtartó hastagekkel.

Itt a vége fuss el véle.

Sale

Unavailable

Sold Out